Natascha Joof

Folketingskandidat i Herning Syd kredsen

Biografi

Født 16. juni 1981

Uddannet cand.jur fra Århus Universitet. Indehaver af Joof Juridisk Rådgivning. Min fritid bruges på bestyrelses- og frivilligt arbejde, og jeg prioriterer netværk og menneskelige relationer særdeles højt. 

Som menneske er jeg enormt optaget af værdier; integritet, frisind og tillid er altafgørende værdier for mig.  Jeg er klassisk liberal, og har en stor forkærlighed for det frie initiativ. 

Jeg har været medlem af Herning Byråd i mere end 15 år, og det har naturligvis præget mig markant som politiker. Jeg er rundet af et politisk fundament, hvor vi handler og løser i tingene i fællesskab på tværs af partierne og altid søger de områder, hvor vi kan finde et resultat sammen. Den tilgang vil jeg bære med mig ind på Christiansborg. Hvem eller hvilket parti, der fik den gode idé, er mindre vigtigt – hvis idéen åbenlyst kan gøre en positiv forskel i menneskers hverdag eller for virksomhederne i Danmark, så er det vores pligt at arbejde for det.

Politik handler jo om menneskers hverdag, og min opfattelse er, at danskerne sætter kryds ved nogle mennesker, som de stoler på i forventning om, at de løser tingene. 

Det er blevet tid til mindre spin, mere handling.